Image

Marmara Oto Dizayn olarak, vip dizayn sürecinin ana hatları konusunda genel bir bilgilendirme yapmayı gerekli görüyoruz. 
Bu süreçte öncelikle araç sahipleri, hangi amaçla vip araç kullanacaklarını belirlemelidir. Çünkü vip araçlarında uygulanacak tasarımda birinci öncelik araç sahibinin ihtiyacının karşılanmasıdır.

 

Araç sahibi ilk aşamaya karar verdiğinde bir sonraki aşamada araç sahibinin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek şekilde estetiğin, konforun, lüksün ve teknolojinin arttırılabilmesi için gerekli konfigürasyon ve teknoloji unsurları araç sahibine sunulur. Araç sahibinin talepleri alındıktan sonra, maliyet ve iş planı çalışması yapılarak, aracın vip dizayn dönüşüm takvimi ve tahmini teslimat zamanı konusunda kendisine bilgi verilir.

 

Müşterinin vip dizaynına karar vermesi durumunda aracın konfigürasyonu ve tasarımı belirlenerek, tasarım mühendisimiz tarafından iç dizayn çizimleri yapılır ve belirlenen şartlara uygun olarak aracın vip dizayn dönüşüm süreci başlatılır ve takvime uygun şekilde teslimatı yapılır.

 

Araç sahiplerinin karar süreçlerini hızlandırabilmek için örnek araçlarımızı galeri bölümünden inceleyebilir ve araç içi konfigürasyon içeriklerimize göz atabilirsiniz.